„Црвено-бело“ вече

80

Београдско вече у четвртак је било у знаку црвено-белих боја. Као својеврстан дочек рођендана Спортског друштва Црвена звезда, фудбалски клуб је организовао неколико манифестација.

Врло занимљива је била и она у Удружењу Крагујевчана у Београду где је приређено „црвено-бело“ вече. Гости „београдских“ Крагујевчана су били председник Спортског друштва Црвена звезда, Петар Шкундрић, председник Фудбалског клуба Црвена звезда, Светозар Мијаиловић и члан Управног одбора нашег клуба, Слободан Бабић, док је програм водио председник удружења, Зоран Матовић.

У испуњеној сали удружења представници нашег клуба су приближили рад и функционисање Црвене звезде на свим нивоима, док су домаћини подсетили на бројне Крагујевчане који су играли или били на истакнутим функцијама у Звезди, а неки од њих су били присутни и на самом догађају.

Мислим да можемо да се сложимо у чему је Звездина снага и због чега је опстала сво ово време и постала један од највећих, ако не највећи бренд државе, то су: емоције! Емоције према Звезди су толико јаке да је чине снажном, издржљивом и успешном и наставиће тако – поручио је том приликом професор Петар Шкундрић.

Сви учесници ове „црвено-беле“ вечери су потом могли да разговарају са гостима и постављају питања, а све је завршено уз осмехе и аплаузе.

Претходни текстСаопштење за јавност
Следећи текстПротив Панатинаикоса у Комбанк Арени