Продаја карата у петак, пожурите ка Вршцу!

37

Продаја карата за меч Црвена звезда Телеком – Анадолу ЕФЕС и у петак, на три продајна места у Београду и још 3 у Вршцу. Остало још неколико стотина улазница. Крените ка Вршцу на време, и помозите тиму Дејана Радоњића да забележи важну победу у Евролиги.

КК Црвена звезда Телеком обавештава све своје присталице и навијаче, да је за меч 8.кола ТОП 16 фазе Евролиге са Анадолу ЕФЕС-ом, у слободној продаји остало још неколико стотина карата, које ће се продавати у петак од 10 часова у Београду и Вршцу.

У Београду продаја се наставља у Дому Омладине, ПЦ Ушће и Комбанк Арени.

Такође, за све наше симпатизере који нису из Београда,одређени контигент карата пребачен је у место одигравања утакмице, па ће се контигент од неколико стотина улазница продавати и у Вршцу на следећмим продајним местима:

Вршац

МН АСТРАВС, Вука Караџића 18
НАЈТРАВЕЛ, Војнички трг 7
СТУП ТРАВЕЛ ВШ, „СТЕПЕ СТЕПАНОВИЋА 9“

КК Црвена звезда Телеком огромним ангажманом свих запослених у клубу, од тренутка када је донета одлука да се овај врло важан меч игра у Вршцу, покушава да учини дворану „Миленијум“ својим домом, у коме ће се све наше присталице осећати као у „Пиониру“ или „Комбанк Арени“.

Зато, КК Црвена звезда Телеком апелује на све, да крену ка Вршцу на време због ограничене саобраћајне инфраструктуре и прилаза дворани „Миленијум“. На улазима у дворану „Миленијум“ налазиће се обавештења и особље Евентима, који ће моћи да дају потпуну информацију о смештају свих власника улазница по секторима у дворани „Миленијум“.

Због близине терена, али и условне казне, која прети КК Црвена звезда Телеком још од дуела са Фенербахчеом, моле се сви наши навијачи који се нађу у дворани „Миленијум“ да не бацају никакве предмете на терен, и да на свој сада већ препознатљив начин направе фантастичну атмосферу у којој ће помоћи кошаркашима Црвене звезде Телеком да забележе повољан резултат у једној од ретких Евролигашких утакмица, у историји тог такмичења у којој један клуб организује меч ван своје дворане и града.

КК Црвена звезда Телеком

Претходни текстСлободан Димитрић појачао Пролетер
Следећи текстЦрвено-беле позване у А групу Купа Шампиона