Радоњић: „До последњег атома снаге“

56

Кошаркаши Црвене звезде Телеком отпутовали су у среду у Вршац, где их у петак очекује меч 8.кола ТОП 16 фазе Евролиге са екипом Анадолу ЕФЕС-а.

Непосредно пред полазак ка дворани „Миленијум“, где ће одмах по доласку одрадити тренинг, како би се што боље адаптирали на халу у којој ће номинално бити домаћини, тренер црвено-белих Дејан Радоњић обратио се бројним медијима и изнео очекивања од дуела са турским евролигашем:

„Пред нама је још седам утакмица, прва у низу против Ефеса, предвођеног једним од најбољих европских и светских тренера Душаном Ивковићем, на свим позицијама у тиму са играчима са огромним квалитетом.

Биће потребно да одиграмо јако добро да бисмо направили подвиг. Први дуел у Истанбулу смо управо тако одиграли око 30 минута, али на крају нисмо приредили изненађење.

И они и ми излазимо из Купа са лошијим резултатом него што смо се надали. Наша реакција мора да буде квалитетна, да одиграмо изузетно добро, да смањимо квалитет Ертела, Тајуса, Брауна… Великог броја сјајних и доказаних играча“.

Екипа ће по први пут бити домаћин у Вршцу, а судећи према интересовању навијача, и динамици замене сезонских улазница за дневне карте, екипу Црвене звезде очекује огромна подршка у дворани „Миленијум:

„Захваљујемо се Вршчанима на гостопримству и покушаћемо да се у пар дана адаптирамо на халу Миленијум. Ситуација је таква каква је. Сигуран сам да ћемо дати све од себе, заједно са навијачима, који ће урадити све што је потребно да на паркету будемо бољи него што јесмо“.

После паузе због повреде, у екипу се враћа Стефан Јовић. Екипа ће током тродневног боравка у Вршцу бити смештена у вили „Брег“, а тренираће свакодневно, па и на дан утакмице која почиње у петак у 20 часова.

Претходни текстПочиње продаја карата за меч са ЕФЕС-ом
Следећи текстЧовић: „Настављамо даље“