Нишлије дочекале Луку и Боришу

40

Кошаркаши Црвене звезде Телеком отпутовали су у Ниш у потрази за првим трофејом у сезони и одбрану прошлогодишњег „Купа Радивоја Кораћа“

Град Ниш угостиће и ове године 8 српских тимова, а „Жућкову левицу“ у последње три године неприкосновено је освајала Црвена звезда Телеком.

У сусрет Националном купу, многобројни љубитељи црвено-белих боја у „Fan storu“ у центру Ниша, искористили су прилику за дружење, сликање и аутограме са капитеном Луком Митровицем и Звездиним вундеркидом Боришом Симаницем.

Тржни центар у коме се налази Фан стор за мање од 5 минута након појављивања Звездиних асова био је препун навијача који су затворили прилаз како би поздравили свог капитена и једну од највећих нада српске кошарке. После праве фото ревије кошаркаши Звезде су се обратили медијима рекавши да ће у Купу бити добрих мечева, како је сјајно видети оволико навијача на једном месту и објаснили колико је значајно да тим има подршку са свих страна.

Изузетно ми је задовољство што смо поново у Нишу и веома ми је драго што, гледајући прве две утакмице из четвртфинала, да су људи прилично жељни добре и квалитетне кошарке. Драго ми је што имају прилику да гледају добре мечеве и ван Београда.

Видети оволико навијача на једном месту је сјајна ствар, то је показатељ колико вас људи цене и изузетно ми је драго што их има свуда, где год да кренемо – додао је Митровић.

Биће доста тешко одбранити Куп ове сезоне, поготову што се налазимо у пакленом ритму, АБА лига-Евролига, али ће бити изузетно значајно за наставак сезоне уколико узмемо трофеј. Радује ме што се налазим у Нишу са оволиким бројем навијача, ово је за мене ипак први Куп на коме наступам – закључио је Симанић.

Тиме је КК Црвена звезда Телеком наставио кампању ширења црвено-беле породице и још једном показао колико брине за армију навијаца широм земље.

И то није све, црвено-бели тим заказује ново дружење сутра у Нишу, овога пута у просторијама Телекома у центру Меркатор.

Кошаркаши Црвене звезде Телеком свој меч четвртфинала играју вечерас од 21 сат против екипе Смедерева и уколико буду тријумфовали у полуфиналу ће играти против вечитог ривала.

Претходни текстБорба за 50. Куп Србије у Старој Пазови почиње
Следећи текстОдржана седница Управног одбора