Црвена звезда Телеком – Ефес у Вршцу

26

Кошаркашки клуб Црвена звезда Телеком одиграће утакмицу 8.кола Евролиге против Анадолу Ефеса у дворани „Миленијум“ у Вршцу у петак у 20 часова.

Клуб обавештава своје симпатизере да ће свој први евролигашки меч ван Београда одиграти након вишедневних покушаја и тражена решења са Евролигом,да свој меч одигра у Београду, али да је на крају због заузетости дворана и високих стандарда најјачег европског такмичења, одлучио да меч одигра у Вршцу, у дворани која једина испуњава стандарде Евролиге у свим сегментима.

КК Црвена звезда Телеком жели овим путем да се захвали Новаку и Горану Ђоковићу, селектору Дејвис куп репрезентације Богдану Обрадовићу, генералном секретару ТСС Душану Орландићу, који су уложили огроман напор како би омогућили нашем клубу да своју утакмицу одигра у Пиониру, и поред чињенице да припрема терена за тениски меч Србија – Казахстан изискује одређено време.

Селидба Евролигашке утакмице у други град, представља огроман логистички подухват, али КК Црвена звезда Телеком је спреман и за овај изазов.

О начину дистрибуције карата за власнике сезонских улазница, као и куповини преосталих карата за утакмицу у дворани „Миленијум“ у Вршцу која је капацитета 5.000 места, клуб ће се огласити у наредним данима.

Претходни текстЦрвена звезда зна шта жели
Следећи текстДружење са фудбалерима у пабу „Square Five“