„Прави тренутак да прекинемо серију пораза“

27

У 15. колу Винер Штетише Супер лиге одбојкашице Црвене звезде у петак дочекују лајковачки Железничар.

Црвено-беле нису осетиле укус победе у 2016. години. Бројни пехови са повредама утицали су на лоше резултате и наш тим се налази на 7. месту на табели са скором од 6 победа и 8 пораза.

Наредни ривал Црвене звезде је осми на табели са истим скором као наша екипа, али са бодом мање. Одбојкашице Железничара су у претходном колу савладале Крагуј са 3:0. У првом делу сезоне Звезда је славила у Лајковцу са 0.3, по сетовима 18:25, 22:25, 19:25.

Почели смо годину веома лоше. Сигурна сам да ћемо прекинути серију пораза и мислим да је ово прави тренутак да покажемо право лице. Тренинзи су јачи, радимо много боље и требало би да све оно што радимо на тренингу пренесмо и на саму утакмицу. Морамо да будемо сконцентрисане, да не правимо грешке, да противницима не поклањамо поене које нису заслужили. Надам се победи. Крајње је време… – поручила је Бојана Миленковић.

Повреда рамена одвојила је примача сервиса црвено-белих од терена око два месеца, али је сада спремна и стоји на располагању тренеру Мирјани Мусулин.

Након паузе од два месеца и терапија нисам у топ форми, као пре повреде, али се много боље осећам и спремна сам да играм – закључила је Бојана Миленковић.

Утакмица 15. кола Винер Штетише Супер лиге између Црвене звезде и Железничара игра се у петак 12. фебруара од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице за овај меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Ивана Марковић и Милан Милошевић.

Претходни текстПлавшић: Заслужујемо да будемо прваци
Следећи текстМаик Цирбес – „Iron Maik“