Плавшић: Заслужујемо да будемо прваци

51

Припреме које првотимци обављају на Кипру, полако се приводе крају.

Стручни штаб Црвене звезде све планове спровео је у дело. Остало је још неколико тренинга, као и две контролне утакмице, пре него што се екипа врати за Србију.
Период који је екипа искористила да се спреми био је веома учинковит, по речима Срђана Плавшића.
Желели смо да одемо у топлије крајеве како бисмо се боље спремили, и то смо и урадили. Остала су нам још три-четири дана за неке тактичке ствар. Услови су изванредни, како временски тако и ови за тренирање, и мислим да је пун погодак што смо дошли овде. Дошла су појачања и сада имамо комплетан тим. Конкуренција је јака, што је добро, свако се бори за место у тиму. Моје је да тренирам, и ко буде највише показао, играће – речи су Плавшића.
И на пријатељским утакмицама које су до сада одигране, Плавшић је задавао највише мука својим противницима, и био је готово незаустављив.
Од малена сам био нижи у односу на своје вршњаке. То ме прати кроз читаву каријеру и мислим да немам проблем са тиме. Штавише, пошто сам нижи, и тежиште ми је ниже и теже ме је зауставити. Мислим да је то моја предност и нека противнички играчи брину како ће да ме зауставе.
Ускоро следи и наставак првенства.
Сви смо се већ ужелели утакмица и пренства да наставимо победоносни низ, надам се да ћемо победити Младост, а након тога нас чека дерби о којем ћемо размишљати када дође. Мислим да заслужујемо да будемо прваци, због свега што смо до сада показали. Жеља свих нас је да наставимо са добрим играма – закључио је Плавшић.

Претходни текстЦрвено-беле савладале Вршац
Следећи текст„Прави тренутак да прекинемо серију пораза“