Звезда славила у дербију у Новом Пазару

41

У дербију 13. кола Винер штетише Супер лиге Црвена звезда је у гостима савладала Нови Пазар са 0:3, по сетовима 25:27, 20:25, 23:25 после три сета и 78 минута игре.


 
Црвено-бели нису до тријумфа дошли тако лако као што то крајњи резултат показује. У сва три сета Новопазарци су били у игри до завршнице, али је константно Звезда имала два-три поена вишка.
 
И ни у једном од тих сетова домаћин није упевао да преокрене, иако је често озбиљно претио нашим одбојкашима. Посебно у првом и трећем, кад су најпре успели да изједначе, али им изабраници Драгана Кобиљског нису дозволили преокрет.
 
Сви играчи у нашем тиму били су на високом нивоу, на крају су се истакли Немања Јаковљевић и Александар Благојевић са по 14 поена, док су по девет имали Александар Околић и Душан Стојсављевић.
 
Црвена звезда је и даље на челу табеле са 12 победа и једним поразом. У наредном колу црвено-бели дочекују Рибницу из Краљева.

Нови Пазар – Црвена звезда 0:3 (25:27, 20:25, 23:25)
Хала: „Пендик”. Гледалаца: 1.100. Судије: Владимир Симоновић и Александар Петровић. Трајање меча: 78 минута.
НОВИ ПАЗАР: Зоранић, Новоселац 2, Р. Стевановић 9, Делић 7, Даца 3, Н. Стевановић 14, Радовић 11, Божовић, Брзаковић 1, Затрић 2, Булатовић, Капур (либеро). Тренер: Милан Гршић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић 9, Јевтић (либеро), Ђурђевић, Шкрбић, Гмитровић, Штавлић, Јаковљевић 14, Стојсављевић 9, Мунћан 4, Благојевић 14, Вељовић, Буцуљевић 5. Тренер: Драган Кобиљски.

Претходни текстКвар на рефлекторима зауставио лопту
Следећи текстЦрвено-беле доживеле и други пораз у ЕЛ