Квар на рефлекторима зауставио лопту

42

Фудбалери Црвене звезде и Волгара нису имали начин да заврше своју утакмицу, другу припремну за Црвену звезду од доласка на Кипар. Због квара осветљења на стадиону, меч је прекинут у 40. минуту.

За разлику од прве утакмице данашњег програма, против Атлантаса, утакмица са Волгаром почела је веома жестоко. Руска екипа је одмах на почетку имала шансу, након не добре интервенције наше одбране, али је Супић био одлично постављен, затворио је угао и сачувао мрежу. Узвратила је Звезда преко Гаврића, који након два успешна дриблинга бива оборен, и Павићевића којем је само мало недостајало да закуца лопту у мрежу. Лепа акција виђена је и касније, када је Ристић одлично пронашао Сикимића, али наш нападач шутира главом поред гола.
Међутим, у наставку првог (касније ће се испоставити и јединог) дела игре, није било много дешавања. Треба рећи да је Давид Бабунски поново демонстрирао изванредну технику, да је Милош Стојановић био веома сигуран, а посебно се истицао Срђан Плавшић који је задавао највише брига одбрани Волгара. До гола је Звезда могла да стигне и након одличног слободног ударца Михаила Ристића, али је голман Бучнев уз помоћ параде успео да извади лопту са гол линије.
Потом је у 40. минуту утакмице дошло до квара рефлектора који нису порпављени, па је утакмица завршена знатно раније него што је планирано.

Црвена звезда – Волгар 0:0 (прекинуто)
Стадион: „Пиргос“. Судија: Карос Мотфа (Кипар)
Црвена звезда: Супић, М. Стојановић, Павићевић, Рендулић, Анђелковић, Ристић, С. Стојановић, Бабунски, Плавшић, Гаврић, Сикимић.
Волгар: Бучнев, Зујков, Иванов, Бајријев, Терехов, Сутормин, Крендев, Газајев, Лукјанос, Аљејник, Верпашански.

Претходни текстЦрвено-бели стигли у Лакташе
Следећи текстЗвезда славила у дербију у Новом Пазару