КРК 2016 – Црвена звезда прво са Смедеревом

57

Кошаркаши Црвене звезде Телеком одрбану трофеја у купу почињу дуелом са Смедеревом, противник у полуфиналу бољи из меча ФМП – Партизан НИС. Изабраници Дејана Радоњића први пут на терену у петак, 19.фебруара.

Кошаркаши Црвене звезде Телеком одбрану трофеја Купа Радивоја Кораћа, који је у витринама нашег клуба још од 2013.године, почињу утакмицом против КК „Смедерево 1953″ у петак, одлучено је жребом који је одржан у уторак у Београду.

Завршни турнир Купа Радивоја Кораћа играћа се од 18. до 21. фебруара у Нишу који је 12. пут домаћин тог такмичења.

Екипа Дејана Радоњића, први пут ће на терен 19.фебруара, док је у суботу предвиђен дуел са победником четвртфиналног меча између ФМПа и Партизан НИС-а. Преостали парови четвртфинала су: КК Мега Лекс – КК Константин Ниш, и КК Металац Ваљево – КК Борац Чачак. Победници ова два дуела састаће се у другом полуфиналу.

Према правилима жреба, у четвртфиналу такмичења нису могле међусобно да се састану екипе из Јадранске лиге, односно Кошаркашке лиге Србије (КЛС).

КРК 2016, четвртфинале:
18. фебруар Партизан НИС – ФМП
18. фебруар Мега Лекс – Константин Ниш
19. фебруар Металац Ваљево – Борац Чачак
19. фебруар Црвена Звезда Телеком – Смедерево 1953

Жребу у хотелу „Цроwне Плаза” у Београду, у име КК Црвена звезда Телеком присуствовали су Председник клуба Небојша Човић, тренер Дејан Радоњић, капитен Бранко Лазић, док је један од учесника жребања био још један првотимац Марко Гудурић.

Претходни текстКамп КК Црвена звезда – сервисне информације
Следећи текстДва тренинга у уторак