Деца из Ниша гости КК Црвена звезда Телеком

70

Након малих кошаркаша из Бијељине, гости нашег клуба у петак, пре и током утакмице са „Локомотивом“ били су полазници КК „Нибак“ из Ниша.

КК Црвена звезда Телеком у сарадњи са једним од својих партнера  компанијом „ИДЕА” угостили су у петак КК Нибак из Ниша на утакмици Евролиге са Локомотивом.

Тренери и играчи Нибака, нису били гости црвено-белих само током утакмице, већ од самог доласка у Београд. По доласку у Београд одиграли су пријатељску утакмицу са вршњацима из Црвене звезде у хали Баскетланд, затим је организован заједнички ручак у хотелу Славија. Пре одласка у халу Пионир, где су наступали на полувремену, на утакмици са вршњацима из КК Црвена звезда Телеком, пред препуним трибинама Пионира, обишли су и стадион ФК Црвена звезда и посетили Храм Светог Саве.

Навијачи су на полувремену утакмице могли да погледају веома занимљив дуел, а оно што је најважније, на овој утакмици победници су и КК Нибак и КК Црвена звезда Телеком, јер ће им играње утакмице у оваквом абијенту сигурно остати у незаборавном сећању.

Ова акција је само је једна у низу манифестација које ће партнери КК Црвена звезда Телеком и ИДЕА организовати у блиској будућности, подсетимо, наш клуб је у децембру угостио и децу из Бијељине, која су такође играла и утакмицу са својим вршњацима из Црвене звезде током полувремена утакмице са турским „Фенербахчеом”.

КК Црвена звезда Телеком и наредне године, током лета организоваће летњи кошаркашки камп на две локације, у Врњачкој Бањи и на Златибору, на који ће моћи да се пријаве и учествују сви дечаци и девојчице.

Претходни текстЗвезди треће место на Гужвином меморијалу
Следећи текстПолусезонске карте до 20. фебруара