Победа Звезде у Новом Саду

59

Ватерполисти Црвене звезде савладали су Војводину, у Новом Саду, 10:9 (3:2, 3:2, 3:4, 1:1), у оквиру 12.кола А1 Триглав Регионалне ватерполо лиге.

Иако је Црвена звезда неправдено и драстично кажњена пред сам меч од стране Регионалне лиге због меча у Крагујевцу, и у Новом Саду су наступили Филип Кљајевић, Срђан Аксентијевић и Драган Драшковић који су „спорни“ од стране Триглав лиге.

Најефикаснији је био Срђан Аксентијевић са 4 гола. Драшковић и Пековић су се по два пута уписивали у листу стрелаца, а по једном Поповић и Рацков. Краљ је био одличан на голу, забележио је 15 одбрана.

У наредном колу црвено-бели би требало да угосте Приморје ЕБ, али је због одлуке руководства Триглав лиге да одузме нашем тиму шест бодова и да их новчано казни, велико питање шта ће бити до 5. фебруара, када је на програму тај меч.

ВОЈВОДИНА – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 9:10 (2:3, 2:3, 4:3, 1:1)
Нови Сад. Базен „Слана бара“. Гледалаца: 100. Судије: Влашић и Матијевић (Хрватска). Играч више: Војводина 8(1), Црвена звезда 9(1). Петерци: Војводина 3(8), Црвена звезда 5(12)
ВОЈВОДИНА: Виторовић (одбране 7/17), Марић, Тубић 1, Поробић, Тененбом 1, Прекогачић 1, Гвоздановић 2, Ћатовић 3, Тркуља, Шулц, Поповић, Марчета 1, Филиповић, Петковић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Краљ (одбране 15/24), Танкосић, Поповић 1, Јанковић, Кљајевић, Рацков 1, Аксентијевић 4, Андрејевић, Илић, Бакић, Драшковић 2, Пековић 2, Тодоровски, Јовић.

Претходни текстФудбалери отпутовали на Кипар
Следећи текстПораз Звезде у полуфиналу турнира у Ваљеву