Одржан митинг АК Црвена звезда

123

У Београду, 16. јануара одржан је још један спринтерски митинг у организацији Атлетског клуба Црвена звезда.

Више од 200 такмичара свих узраста у 80 трка такмичило се у дисциплинама 60м и 60м препоне. Учешће је узео велики број клубова из целе Србије, а да такмичење има међународни карактер побринули су се гости из Босне и Херцеговине.

Највећа конкуренција је била код пионирки и пионира где је учествовало преко 100 такмичара.

Код сениорки набољи резултат остварила је спринтерка АК Црвена звезда Маја Ћирић која је деоницу од 60м претрчала за 7.69 секунди и трећи пут за редом ове сезоне оборила лични рекорд. Друга је била Николета Симић такође из Црвене звезде док је треће место совојила Катарина Сирмић из зрењанинског Пролетера.

Код мушкараца победио је Гаши Суад из Црвене звезде резултатом 7.17с испред Немање Булајића из Радничког и Филипа Иштвановића из Црвене звезде.

Код јуниорки најбоља је била Тамара Дамјановић из Црвене звезде резултатом 7.92. Друго место освојила је Пешић Александра из Кошутњака, док је трећа била Вулетић Тамара из београдског Партизана.

Код јуниора победио је Кијановић Алекса из Партизана испред Марка Јевремовића из Новог Београда и Шкиљо Петра из земунске Младости.

И у осталим категоријама било је изврсних резултата. Ангела Илић Ронцели победила је код млађих јуниорки са новим личним рекордом од 7,91; Стаменковић Ђорђе је подедио код млађих јуниора.

Код препонаша најбољи сениор је био Рајић Владимир из Партизана, а друго и треће место су освојили Дробњак Александар и Константиновић Ненад.

Претходни текстТријумф Звезде као увертира за Уникаху
Следећи текстМирјана Мусулин нови тренер Звездиних дама