Црвено-бели викенд

45

У наредном периоду бићете у прилици да погледате почетком сваке радне недеље, резултате екипа из целокупног система КК Црвена звезда, у рубрици „Црвено-бели викенд“ са званичног сајта нашег Кошаркашког клуба…

Кошаркаши Црвене звезде Телеком победили су Олимпију у Љубљани са 77:69, и тако се са 14 победа и 5 пораза учврстили у врху табеле АБА лиге јтд, и практично осигурали пласман у плеј оф, који је на програму током пролећа.

Јуниори КК Црвена звезда овог викенда нису играли своје утакмице, већ су одмарали, тренирали, након врло успешног учешћа на турниру у Италији.

И кошаркашице ККЖ Црвена звезде одмарале су током претходног викенда и тренирале за предстојећа искушења, а прво је већ наредне среде, црвено-беле предвођене Наташом Ковачевић следеће недеље играју утакмицу 14.првенственог кола са Спартаком из Суботице у дворани „Баскет Сити“.

Сениори развојног тима КК Црвена звезда Телеком, екипе ФМП-а победили су лако и према очекивању екипу Тамиша 85:63 уз 19 поена Добрића, и 16 Дејана Давидовца, момака који су током лета прошли комплетне припреме са сениорским тимом Црвене звезде.

Коначно, најмлађи полазници „школица кошарке“ враћају се на паркет од уторка након зимског распуста, а већ у среду на Сајму одржаће се традиционални „Минибаскет фестивал“ на коме ће наравно, учешће узети и мали кошаркаши Црвене звезде.

Претходни текстУз обнову чланства, поклон – полусезонска карта!
Следећи текстЕвролига новчано казнила КК Црвена звезда Телеком