Црвено-бели почели припреме за други део сезоне

112

Рукометни клуб Црвена звезда започео је припреме за пролећни део сезоне. Тренер Ненад Перуничић извршио је прозивку у Шумицама.

На првом тренингу у новој години било је 15 рукометаша. Припреме су започели Дејан Златановић, Марко Антељ, Немања Јанкетић, Дарко Тодоровић, Дејан Бабић, Александар Драгутиновић, Ненад Мандић, Никола Дамњановић, Младен Шотић, Урош Радосављевић, Спасоје Гачевић, Станко Димитрић, Филип Леовац, Лазар Николић и ново појачање Алекса Кљајић. Оправдано је одсутан пивот Немања Бојичић, док се Виктор Матичић, Станко Димитрић и Лука Вујовић опорављају после операција.

Екипи ће се у наредним данима прикључити и играч из омладинске школе. Алекса Кљајић је једино појачање, за сада, стигао је из Црвенке. Очекује се ускоро и Михајло Митић из Железничара, а постоји могућност да за њим дође још једно име из нишког клуба.

Што се тиче одлазака, Срђан Милутиновић је добио исписницу, Предраг Родић је ангажман пронашао у Дубочици из Лесковца, док су слободни у тражењу нове средине Драшкић и Николић.

Екипа ће први период провести у Београду, а ускоро се очекују и пријатељске утакмице против једне афричке репрезентације, као и меморијални турнир у Ваљеву, у сећање на Николу Гужву Јевремовића.

Црвена звезда је јесењи првак Србије, са скором 10-1-1. Шампионат се наставља у фебруару, а Црвена звезда у Шумицама дочекује последњепласирани нишки Железничар.

Претходни текстЗвезда славила у Љубљани
Следећи текстУз обнову чланства, поклон – полусезонска карта!