Почела продаја карата за меч са Цедевитом

40

Почела продаја карата за дерби са Цедевитом. КК Црвена звезда Телеком позива навијаче да испуне халу, поздраве новајлије Мицића и Кинзија и пруже гласну подршку екипи у важној утакмици.

КК Црвена звезда Телеком већ у првим данима у Новој 2016.години, 4.јануара у Београду, игра врло важну такмичарску утакмицу, дерби 18.кола АБА лиге јтд против Цедевите из Загреба.

Један од дербија целог регуларног дела такмичења, против прошлосезонског ривала у финалу регионалног такмичења, игра се у дворани „Пионир“ од 18 часова.

Карте за меч Црвена звезда Телеком – Цедевита већ су у продаји од суботе 2.јануара у свим пословницама Евентима, а улазнице ће се такође продавати и на благајнама хале „Пионир“ у понедељак од 15 часова па до почетка утакмице.

Цене улазница за меч Црвена звезда Телеком – Цедевита су:
Трибине 400 динара,
Партер – 600 динара,
Плава ложа 800,
Бела ложа – 800,
Ложа 1000, док за седиште поред терена треба издвојити 5000 динара.

КК Црвена звезда Телеком позива све своје навијаче да дођу у што већем броју на ову утакмицу, испуне халу „Пионир” и пожеле добродошлицу нашим новим појачањима Василију Мицићу и Таренсу Кинзију, који ће против Цедевите играти свој први меч пред београдском публиком у црвено-белом дресу. Такође и да пруже громогласну подршку екипи Дејана Радоњића која има високе такмичарске циљеве и у Новој Години.

У првој утакмици ове сезоне у Загребу, Цедевита је победила у Загребу са 74:72. Прва прилика за спортски реванш је меч 4.јануара од 18 часова у „Пиониру“.

Претходни текстСрећна Нова година!
Следећи текстИН МЕМОРИАМ – Милорад Кукић (1921-2016)