„Црвено-бела“ бајка, прослава и нови календар

44

КК Црвена звезда Телеком у присуству комплетног руководства, сениорских тимова, бројних пријатеља и бивших тренера и играча, прославио је најуспешнију годину у историји клуба, и промовисао календар за 2016.годину, у ауто салону „Хонда“ на Новом Београду.

Година 2015 за КК Црвена звезда Телеком била је најлепша бајка иза које је стајало много рада, труда, али као што каже наш Љуба Тадић: Нема велике љубави без велике радости, али и без велике патње. Е, то вам је Црвена звезда. Има да се радујеш до неба, али секирација ти не гине“. У тој чувеној реченици стаје можда све што смо доживели са нашом Црвеном звездом у 2015.години.

Било је ту много тога, почев од 2.јануара и спектакла са Реалом, па до велике утакмице са Бајерном и новог пласмана у ТОП 16 фазу Евролиге.

Након што су се играчи кроз својеврсне мини интервјуе обратили уживо свим гостима, на бину су изашли Председник клуба Небојша Човић, и тренер Дејан Радоњић, тандем који је контуре шампионске Црвене звезде Телеком почео да црта још током лета 2014.године:

Председник КК ЦРвена звезда Телеком, Небојша Човић: „Направили смо интересантан успех у 2015. години, пре свега заједничким радом свих у клубу и на томе честитам момцима, стручном штабу и управи. То је заједнички успех. Задовољан сам што смо и заслужили поверење навијача и симпатизера. Са Звездом никад није досадно, стално неке иновације. Хвала и спонзорима, пријатељима и свима који нас подржавају. Надам се да ће наредна година бити исто успешна, а у Црвеној звезди се признаје само прво место“, рекао је први човек нашег клуба

Тренер Дејан Радоњић: „Ова година остаће упамћена по томе што смо урадили. О томе се прича, причаће се и треба све похвалити за тај успех. Не бих дуго причао, већ бих вам пожелео срећну 2016, много здравља, среће и успеха. Својим играчима бих пожелео да имају на првом месту добро здравље, да нема повреда и надам се да ћемо се радовати“, рекао је тренер Црвене Звезде.

Након тога, званицама се обратио чувени навијач нашег клуба Жарко Дапчевић – Даба, човек који је поводом успеха КК Црвена звезда Телеком написао нову књигу „Црвено – бела бајка“, и чије су странице посвећене управо незаборавној 2015.години.

Одломке из књиге, читали су капитени Лука Митровић и Бранко Лазић, а након тога, изненађење за све, па и за кошаркаше, била је песма „Добро знај..“ које су кошаркашима Црвене звезде, отпевале из галерије салона, уз бурне овације свих присутних, наше кошаркашице, предвођене Наташом Ковачевић.

Свој наступ имале су играчице „Red passion“ које крупним корацима грабе ка самом врху у том сегменут, сада већ као четвртопласирана плесна група у целој Европи, а занимљив програм уз представљање свих страница новог календара, који у јануару „отварају“ наши капитени Лука Митровић и Бранко Лазић, завршио је прави мађионичар са лоптом „Tricky“ који је одушевио све присутне, посебно кошаркаше које је имитирао. Иако је оставио јак утисак на све из првог тима, посебан утисак, чини се, оставио је на Квинсија Милера, који није смео да се прихвати изазова.

За крај званичног дела програма, уследило је и заједничко сликање свих кошаркаша и кошаркашица, тренера оба тима, и Председника клуба.

Тиме програм није био завршен, посебно не за кошаркаше, који су дуго након тога потписивали нове календаре који су привукли велику пажњу, али и давали интервјуе бројним медијима, јер нема одмора…нове обавезе већ следе. Екипа Дејана Радоњића путује у суботу у Словенију, ККЖ на челу са Наташом Ковачевић и сестрама Катанић, иду у Врбас на важан првенствени меч.

На крају, жеља свих била је иста – да се и следеће године у ово време, радујемо свим новим трофејима кошаркаша, и новим кошаркашица.

Претходни текстЗвезда сломила Задар у другом полувремену
Следећи текстДве утакмице Црвене звезде за крај 2015. године