ТОП 16: Звезда креће из Истанбула

52

Такмичење у ТОП 16 фази кошаркаши Црвене звезде почињу у Истанбулу против ЕФЕС-а, клуб ће због огромног интересовања навијача поново пустити у продају сезонске улазнице.

Кошаркаши Црвене звезде Телеком направили су још један подвиг и пласирали се у ТОП 16 фазу Евролиге, пошто су у групи А у друштву Фенербахчеа, Реала, Химкија, Бајерна и Стразбура такмичење завршили на 3. месту.

Евролига је дан након велике победе над Бајерном, објавила распоред одигравања утакмица у ТОП 16 фази.

Црвено-бели ће на старту друге рунде гостовати у Истанбулу, екипи ЕФЕС-а, 30. децембра, а прву утакмицу у „Пиониру” тим тренера Дејана Радоњића одиграће у 2. колу против Фенербахчеа. КК Црвена звезда Телеком већ је и пре утакмице са Бајерном послао допис Евролиги са молбом, да се, уколико клуб буде играо ТОП 16 фазу, и буде био домаћин у 2. колу, тај меч одигра 8. јануара, због великог празника Божића.

Након тога следе гостовања у Атини, и две „везане” утакмице у Београду против Уникахе и Локомотиве Кубан. Након још једног гостовања против дебитанта у Евролиги, екипе Дарушафаке, први круг црвено-бели завршавају дуелом са Цедевитом.

Због заузетости „Комбанк Арене” до краја фебруара, клуб ће један број утакмица у ТОП 16 фази организовати и играти у дворани „Пионир”.

КК Црвена звезда Телеком обавештава јавност да ће и ове сезоне, због огромног интересовања навијача, пред почетак ТОП 16 фазе, пустити у продају одређени контигент сезонских улазница. Тим поводом, са конкретним подацима, бројем улазница и њиховом ценом, клуб ће се путем саопштења огласити у понедељак.

Евролига – Топ 16 фаза – распоред:

30.12.2015. Анадолу Ефес – Црвена звезда Телеком
7.1. Црвена звезда Телеком – Фенербахче
14.1. Панатинаикос – Црвена звезда Телеком
21.1. Црвена звезда Телеком – Уникаха
28.1. Црвена звезда Телеком– Локомотива Кубан
4.2. Дарушафака – Црвена звезда
11.2. Црвена звезда Телеком – Цедевита
25.2. Црвена звезда Телеком – Анадолу Ефес
3.3. Фенербахче – Црвена звезда Телеком
10.3. Црвена звезда Телеком – Панатинаикос
17.3. Уникаха – Црвена звезда Телеком
24.3. Локомотива Кубан – Црвена звезда Телеком
31.3. Црвена звезда Телеком – Дарушафака
7.4. Цедевита – Црвена звезда Телеком

Претходни текстВуковићева и Жарковић шампиони Србије
Следећи текстНема одмора, следи Подгорица