Маринковић: Желимо да прекинемо серију пораза

56

Одбојкашице Црвене звезде у петак у 10. колу Винер Штетише Супер лиге дочекују Крагуј Волејформ.

Црвено-беле су везале четири пораза, два у шампионату од НИС Спартака (3:1) и Јединства из Старе Пазове (0:3) и два од Волеј Кеница (3:1 и 0:3) у осмини финала Купа ЦЕВ.

Изабранице Александра Бошковића се тренутно налазе на петом месту на табели са пет победа и четири пораза уз 16 бодова, а Крагујевчанке су 9. са скором 1-8 и три бода. У прошлом колу су намучиле шампиона Визуру и успеле су да дођу до бода (2:3).

У првом делу сезоне, у првом колу, наше девојке су у Крагујевцу тријумфовале са 1:3.

Победили смо их ове сезоне у првом колу и знамо како играју. Припремамо се за овај меч који је јако битан за нас. Увек тежимо ка победи, па је тако и овог пута. Након ове утакмице у првенству, играмо са њима и у Купу Србије, па ће нам овај меч бити припрема и за та два дуела у четвртфиналу Купа – изјавила је Катарина Маринковић, коректор црвено-белих.

Без обзира на све, Црвена звезда је велики фаворит у овом мечу и победа би добро дошла пољуљаном самопоуздању нашег тима.

Ова утакмица ће нам доста помоћи и на психолошком плану. Очекујемо победу против Крагуја, екипе која је на папиру слабија од нас. Тријумф би нам добро дошао како би  подигли атмосферу у екипи пред следеће утакмице – закључила је Маринковићева.

Утакмица 10. кола Винер Штетише Супер лиге између Црвене звезде и Крагуј Волејформа је на програму у петак 18. децембра од 17,30 часова у дворани УСЦ Вождовац на Бањици у Београду. Улазнице за овај меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Ивана Марковић и Ненад Давидовић.

Претходни текстЦрвено-беле савладале Краљево
Следећи текстВељовић: Оправдаћемо улогу фаворита