Црвена звезда Телеком – Бајерн у „Пиониру“

25

КК Црвена звезда Телеком последњи меч прве фазе Евролиге, против Бајерна из Минхена, одиграће 18.децембра у дворани „Пионир“.

Ту информацију потврдио је дефинитивно и Председник КК Црвена звезда Телеком Небојша Човић, који је додао да је на такву одлуку утицало више фактора:

„Арена је интересантна, али чим смо победили Химки донели смо одлуку да се против Бајерна игра у Пиониру. У КОмбанк Арени је био састанак ОЕБС-а, сада иду припреме за ватерполо и футсал. Нема нас у Арени до фебруара, ако продјемо у Топ 16 фазу Евролиге“, рекао је Председник клуба који се захвалио навијачима на поверењу, и фантастичној подршци коју су пружили екипи у великим победама над актуеним прваком Европе Реалом, и шампионом Еврокупа, екипом Химкија.

Оба меча одиграна су у дворани „Пионир“ у изванредном амбијенту, који црвено-беле дефинитивно очекује и против Бајерна из Минхена, наредног петка од 19 часова.

КК Црвена звезда Телеком благовремено ће обавестити јавност и своје присталице о почетку продаје карата и свим припремама, процедурама и мерама обезбеђења за једну од најважнијих утакмица коју наш клуб игра у првом делу ове сезоне.

Претходни текстУ Панчеву обележена годишњица од Токија
Следећи текстЈош једно признање за Драгана Џајића