Хуго Виеира: Дриблам и на тренинзима

44

Дуго Црвена звезда није имала технички поткованијег центарфора у својим редовима.

Осим великог броја голова и асистенција, Хуго Виеира је Црвеној звезди донео и атрактивност, потезе који се препричавају данима, па није нимало чудно што је јако брзо постао један од омиљених играча Звездине публике.
Јако сам срећан што смо победили, јер смо много желели ту победу. Срећан сам и што сам постигао два гола, такође и због Ибањеза јер је и он постигао два гола. То је фудбал. Људи су у среду већ почели да причају, кад смо изгубили од Борца, како ћемо изгубити и на Бановом брду. Али, увек имаш реванш у фудбалу, или прилику да се исправиш, искупиш. Ми смо имали  прилику после четири дана да се искупимо, и показали смо ко смо и шта смо – рекао је Виеира.
Тешко је одлучити који од два гола Португалца је лепши. Код оба, успео је да превари велики број противничких играча, а посебну вештину показао је непосредно пре него што је по други пут затресао мрежу, када је на малом простору „избацио“ чак четворицу фудбалера у белим дресовима. Небројано пута ове сезоне се показало да се лопта „лепи“ за ногу Португалца.
Не знам ни ја како сам то успео – нашалио се Хуго, и наставио:
То радим и на тренинзима. Волим да дриблам, то је моја типична игра. Наравно, некада дриблинг не прође, али овога пута је прошао и испоставило се да сам успео да постигнем гол, и што је важније, да смо убедљиво победили.
Хуго Виеира би волео да у суботу стадион „Рајко Митић“ буде испуњен како би се у свечаној атмосфери заокружила полусезона и прославила јесења титула.
Очекујем да победимо, као што очекујем и пред сваку другу утакмицу. Верујем да ћемо наставити победнички низ, јер имамо у себи све што је потребно како бисмо наставили да побеђујемо. Очекујем и велику подршку са трибина, фудбал се и игра због навијача – истакао је Виеира.

Претходни текстЗвезда против Новог Пазара за врх табеле
Следећи текстПетер Шмајхел посетио Маракану