Звезда против Новог Пазара за врх табеле

61

Одбојкаши Црвене звезде у среду 9. децембра играју заостали меч 4. кола Винер Штетише Супер лиге против Новог Пазара у Београду.

Црвено-бели се налазе у сјајној форми. После пораза од Спартака у Љигу у првом колу, наши одбојкаши су нанизали 5 победа и то без изгубљеног сета. Тренутно су други на табели са 15 освојених бодова, али и утакмицом мање у односу на лидера Војводину НС семе.

Одличан почетак сезоне имали су и одбојкаши Новог Пазара који су до сада остварили 4 победе и два пораза. Налазе се на 4. месту на табели са 13 бодова.

Звездин примач сервиса Душан Стојсављевић нада се новој победи свог тима.

Иза нас имамо тешке 2-3 недеље. Успели смо у том периоду да добро одиграмо све утакмице. Имали смо дан одмора, тако да ћемо бити спремни за Нови Пазар и надам се новој победи – изјавио је Стојсављевић.

Црвено-бели се налазе у одличној форми што потврђује и податак да су везали пет победа без изгубљеног сета у шампионату, уз један максималан тријумф у Купу. Уколико победе Нови Пазар и освоје нова три бода одбојкаши Црвене звезде ће преузети прво место на табели.

Мислим да можемо да наставимо у истом ритму, а да ли ће то бити победе од 3:0, 3:1 или 3:2 није битно. Битно је да побеђујемо и да подижемо форму још више. Имамо добру екипу, са доста добрих играча, атмосфера у тиму је одлична и она се преноси на паркет. Почетни пораз против Спартака у Љигу је био мали кикс, почетна трема, што се види и из утакмица које су уследиле. У наставку шампионата смо решили све у своју корист и надам се да ћемо тако и наставити – закључио је Стојсављевић.

Утакмица између Црвене звезде и Новог Пазара игра се у среду 9. децембра од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Ненад Давидовић и Владимир Цветковић.

Претходни текстПуцаревић: Можемо до победе у Швајцарској
Следећи текстХуго Виеира: Дриблам и на тренинзима