У петак два меча Црвене звезде на Бањици

43

Љубитељи одбојке и навијачи Црвене звезде моћи ће у петак 27. новембра да уживају у мечевима обе екипе црвено-белих у дворани УСЦ Вождовац на Бањици, у Београду.

Прво ће на терен мушка екипа Црвене звезде која се у оквиру 6. кола Винер Штетише Супер лиге састаје са екипом Ниша од 17,30 часова, а потом ће и Звездине даме, од 20 часова, угостити Јединство из Ужица у оквиру 7. кола Винер Штетише Супер лиге за сениорке.

У првих пет кола Ниш је забележио четири победе и један пораз и заузимају друго место на табели. Занимљиво је да Нишлије до сада нису одиграли утакмицу а да није играно у пет сетова. У последњем колу су савладали Партизан са 3:2, а претходно су доживели први неуспех против Радничког у Крагујевцу истим резултатом.

Примач сервиса Црвене звезде Немања Јаковљевић истиче да Ниш треба схватити веома озбиљно.

Припремамо се за дуел са Нишлијама на најбољи могући начин и ту утакмицу схватамо веома озбиљно, баш као и сваку претходну. Ниш је нова екипа у Винер Штетише Супер лиги и играју веома добро. Трудићемо се да остваримо тријумф у том дуелу, као што се од Црвене звезде увек и очекује – изјавио је Јаковљевић.

Звездине даме ће у дуелу против Јединства из Ужица морати да оправдају улогу фаворита. Ужичанке су на претпоследњем 9. месту на табели са само једном победом и то управо у претходном 6. колу против конкурента у борби за опстанак Крагуј Волејформа (3:1).

Техничарка црвено-белих Александра Брђовић уверена је у убедљив тријумф своје екипе.

Када играте у Црвеној звезди очекивања су увек највиша. Јединство је на претпоследњем месту на табели и бори се за опстанак, тако да у тај меч улазимо као велики фаворити. Нисмо још увек играли са њима, имамо из њихових претхосних мечева припрему и верујем да неће бити проблема. Надам се да ћемо тријумфовати максималним резултатом – рекла је Александра Брђовић.

Утакмица мушких екипа Црвене звезде и Ниша је на програму од 17,30 часова, а судиће Владимир Цветковић и Ненад Давидовић. Меч женских екипа Црвене звезде и Јединства из Ужица ће почети око 20 часова, а правду на том сусрету делиће Јована Вуковић и Бранислав Јованчић. Улазнице за оба сусрета продаваће се на улазу у дворану УСЦ Вождовац на Бањици по цени од 200 динара. Улазнице ће важити за оба меча.

Претходни текстНова брошура у продаји од суботе
Следећи текстАпел за јавност