Нова брошура у продаји од суботе

50

Уочи утакмице 19. кола у којој се састају Црвена звезда и Вождовац (субота, 13 часова), ФК Црвена звезда, као и увек, издаје званичан програм утакмице.

У новој Звездиној брошури која ће бити пуштена у продају на дан утакмице против Вождовца, моћи ћете да прочитате многе занимљивости. Сазнајте како протиче сликање за нови календар, прочитајте ексклузиван интервју са Александром Катаием, упознајте Лазара Романића, фудбалера који игра за омладинце нашег клуба, информишите се о семинару којем је присуствовао Срђан Максимовић, тренер голмана нашег клуба, а којем су поред њега присуствовали и многи светски тренери голмана…
Звездину брошуру биће могуће купити на благајни стадиона „Рајко Митић“. У наставку прочитајте део интервјуа са Звездиним омладинцем, Лазаром Романићем.
„Током играња за Звездине млађе категорије, Лазар је заједно са својим друговима освајао многе турнире, а често је био и најбољи стрелац или играч такмичења у млађим селекцијама. Ипак, претходне сезоне, кадети Црвене звезде за које је играо и Лазар, нису испунили очекивања.
Деловало ми је у почетку ове сезоне да ће се поновити претходна. Нисмо добро почели, али потом смо подигли ниво игре. Перица (Огњеновић) и Ђура (Константин Ђурић) су нас много научили. Са Ђуром сам тренирао и када сам био млађи, а са Перицом сарађујемо од летос. Много ми помаже разговором, сугестијама, уосталом играм на сличној позицији на којој је и он играо. Мислим да ћемо бити први на крају јесени. Имамо те заостале утакмице у којима морамо сада када је важно показати карактер и заузети прво место – објаснио је Романић.
Иако важи за фудбалера који игра на позицији левог крила, Романић је против Јагодине играо нападача, и успео да постигне три гола.
Играм крило, али против Јагодине сам играо шпица јер се наш нападач повредио. Можда мало више волим да играм шпица јер онда чешће дајем голове, док када играм на крилу више асистирам. Брз сам, спадам међу брже играче у Србији, техника ми је такође добра страна. Ове сезоне сам дао четири гола, а ето против Јагодине сам постигао и хет-трик. Тренирам добро и верујем да ме је Бог наградио за то и да ми се то вратило баш у утакмици против Јагодине.

Претходни текстЗвезда убедљиво до четвртфинала Купа Србије
Следећи текстУ петак два меча Црвене звезде на Бањици