Секулић: Добро познајемо екипу ТЕНТ-а

69

Само три дана после победе над Краловим Полем у Купу ЦЕВ, одбојкашице Црвене звезде очекује дуел са обреновачким ТЕНТ-ом у Винер Штетише Супер лиги.

Црвено-беле се налазе у доброј форми, нижу победе, а последњу су оствариле против екипе Кралово Поле у реванш мечу шеснаестине финала Купа ЦЕВ. Славиле су са максималних 3:0 и уз тријумф у Чешкој, када је било 3:2 за наш тим, пласирале су се у наредну рунду такмичења где ће водити борбу са швајцарским Волеј Кеницом.

Изабранице Александра Бошковића су везале и две победе у домаћем шампионату. У пертходном колу су савладале Динамо у Панчеву са 0:3, а коло пре тога су на домаћем паркету резултатом 3:1 победиле МД Зрењанин. Са друге стране, ТЕНТ је такође везао две победе. После пораза у другом колу од НИС Спартака у пет сетова, Обреновчанке су тријумфовале у дуелима са Јединством у Старој Пазови (1:3) и Крагујем Волејформом (3:0). Обе екипе имају исти број бодова, победа и пораза, освојених и изгубљених сетова, али је ТЕНТ испред Црвене звезде, на трећем месту, због веће разлике у поен количнику.

Црвено-беле добро познају наредног ривала. Одиграле су неколико пријатељских мечева у припремном периоду, а у последњем дуелу на „Шакотином меморијалу“ славио је наш тим са 3:0.

Доста тога знамо о ТЕНТ-у, у којем ће саставу играти и од кога нам прети опасност. Са њима смо одиграли и неколико пријатељских мечева у припремном периоду. Ништа се знатно није променило од тада. Играћемо по договору са стручним штабом и даћемо све од себе да забележимо још један тријумф – изјавила је Анастасија Секулић.

Млада примачица сервиса из утакмице у утакмицу пружа све боље партије, а на мечу против екипе Кралово Поле била је најефикаснија.

Стварно је осећај феноменалан. Још увек ми се слежу утисци, али уз овекве тренере и екипу, уз овакву подршку, могу само да напредујем. Трудћиу се да будем још боља – рекла је пресрећна Анастасија.

Утакмица 5. кола Винер Штетише Супер лиге између Црвене звезде и ТЕНТ-а играће се у петак 13. новембра од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац на Бањици у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Зоран Радовановић и Јован Јовановић.

Претходни текстЗвездин тријумф уз повратак Наташе Ковачевић
Следећи текстСаопштење КК Црвена звезда Телеком