Миленковић предводила Звезду до тријумфа у Панчеву

50

 Црвена звезда је одиграла сјајан меч против Динама у Панчеву, забележила је трећи тријумф у сезони и освојила десети бод.

У прва два сета црвено-беле су биле бољи ривал, контролисале су резултат и константно имале предност. Наше одбојкашице су оба пута ривалу препуштале по 20 поена.

Далеко више узбуђења било је у трећем периоду. Тада је Динамо повео од старта, имао је и 21:18, али то Панчевкама није било довољно. Звезда је брзо преокренула (22:21), а потом и рутински привела меч крају – 25:22.

Најефикаснија на мечу била је Бојана Миленковић која је освојила 22 поена. Катарина Маринковић и Весна Ђуришић додале су по 9 поена. У екипи Динама истакла се Нина Коцић са 18 поена.

Црвено-беле већ у уторак 10. новембра у 18 часова очекује реванш меч шеснаестине финала Купа ЦЕВ против екипе Кралово Поле. У првом мечу у Чешкој Звезда је славила са 3:2, па јој било који тријумф у овом мечу гарантује пласман у осмину финала.

После победе у Панчеву и освојена три бода одбојкашице Црвене звезде имају три тријумфа и 10 бодова. У наредном колу изабранице Александра Бошковића дочекују обреновачки ТЕНТ.

Динамо – Црвена звезда 0:3 (20:25, 20:25, 22:25)
Дворана: „Стрелиште”. Гледалаца: 100. Судије: Дарко Савић и Милан Милошевић. Трајање меча: 74 минута.
ДИНАМО: Ашћерић 6, Ђурђевић (либеро), Лазић 5, Петровић 10, Гонзалес-Томашевић, Владисављев (либеро), Трајковић 2, Стојановић 2, Симић 7, Коцић 18, Стојковић 1, Марковић. Тренер: Александар Владисављев.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ђуришић 9, Секулић 5, Чанак 5, Маринковић 9, Росић (либеро), Радмиловић, Јакшић, Миленковић 22, Тасић, Пуцаревић 1, Кецман 2, Златић (либеро). Тренер: Александар Бошковић.

Претходни текстТријумф црвено-белих у Крагујевцу
Следећи текстЧетрнаеста у низу!