За Јагоду и Душана

38

Млађи кадети КК Црвена звезда Телеком одиграли су у Новом Саду хуманитарну утакмицу у част трагично настрадалог навијача црвено-белих Марка Ивковића Јагоде.

КК Црвена звезда Телеком не заборавља свог трагично настрадалог навијача Марка Ивковића. Истовремено, као и увек радо се одазива на хуманитарне утакмице. Једна таква одиграна је у понедељак увече у малој дворани новосадског „СПЕНС-а“.

На дан када би наш Марко Ивковић славио 26. рођендан, црвено-бели су одиграли утакмицу против екипе Факултета Техничких Наука из Новог Сада.

Овај Факултет похађао је и Марко Ивковић. Утакмица је организована од стране спортске организације „Техничар“, која послује под окриљем ФТН Нови Сад.

Истовремено, осим као подсећање на Марка Ивковића, ова утакмица имала је и хуманитарни карактер, јер су се прикупљала новчана средства за студента овог Факултета Душана Травицу, који је тешко повређен у саобраћајној несрећи.

У сјајној атмосфери, пред више стотина звездиних навијача, али и добрих људи коју су желели да помогну Душану, и одају још једном пошту нашем трагично настрадалом навијачу у Истанбулу, резултат свакако није био у првом плану.Оно што је најважније, је да сећање на Марка не бледи, а да су прикупљена и новчана средства за наставак лечења Душана Травице.

Представник КК Црвена звезда Телеком, Александар Змијањац, имао је само речи хвале за организацију, и био је одушевљен одзвом навијача на ову манифестацију:

„Увек ћемо се радо одазвати оваквим и сличним акцијама, поготово када је потребна помоћ, оваквог типа, и то брзо. Такође, не заборављамо нашег Марка Ивковића, и јако ми је драго да су његови другари са факултета, иницирали овакву акцију, за коју се надам да ће постати традиционална“.

КК Црвена звезда Телеком захваљује се на позиву из Новог Сада, и као и увек, одазваће се на овакве акције и позиве.

Претходни текстКада Маик запали Твитер
Следећи текстМалишани почиње конкурс ЗВЕЗДАШ!