Играј „NBA 2К16“ и изабери Звезду!

73

Навијачи КК Црвена звезда Телеком, истовремено и љубитељи видео игара на конзолама, имаће и ове године разлога да уживају и забављају се уз свој клуб, играјући, по многима најбољу кошаркашку игру „NBA 2K16“.

Компанија „2K Sports“ објавила је листу евролигашких тимова који ће се наћи у овогодишњем издању најпопуларније кошаркашке симулације – „NBA 2K16“. На званичном сајту Евролиге објављена је листа од 25 клубова, а међу њима налази се и шампион Србије и АБА лиге Црвена звезда, који је био опција у игри и претходне две године. КК Црвена звезда, тим поводом,организоваће и ове године турнир за навијаче и све заинтересоване играче, а на њему ће учествовати и првотимци нашег клуба. Датум, време и место ове манифестације, објавићемо накнадно.

Најновији  „NBA 2K16“ појавиће се на тржишту 29. септембра, за PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360 и PC, и од тог дана бићете у прилици да са црвено-белима освајате „виртуелни кошаркашки свет“.

„Права“ екипа на челу са капитеном Луком Митровићем истрчаће на паркет дворане „Пионир“ два дана касније, на отварању сезоне у утакмици АБА лиге, против Мега Лекса.

Претходни текстБожовић и Кахриман уочи Јагодине
Следећи текстЧарлс поново у Београду