Јака хвала ти за све и срећно!

77

КК Црвена звезда и словеначки репрезентативац Јака Блажич споразумно су раскинули уговор.

КК Црвена звезда Телеком жели много успеха, трофеја, среће и здравља Јаки Блажичу у наставку каријере, у којој ће неизбрисиви део бити и године које је провео у црвено-белом дресу.

Јака Блажич је од јесени 2013.године када је дошао у КК Црвена звезда Телеком постао један од омиљених код навијача нашег клуба. Његова огромна борбеност, енергија, жеља за победом, и добре игре у утакмицама које су у претходне две године помогле да КК Црвена звезде осваја трофеје, донеле су му статус љубимца навијача, али и играча који је играјући у црвено-белом дресу направио озбиљан искорак у својој каријери, која је у Београду била обележена и великим успесима.

Јака је за две сезоне играња у КК Црена звезда, освојио шампионске титуле у АБА и кошаркашкој лиги Србије, освајач је и два национална купа, од којих је као један од најбољих остао упамћен по наступима у Нишу у фебруару 2015.године.

Хвала мојој Звезди на две предивне године које сам провео и клубу и Београду. Растајемо се у пријтељским односима, а никада нећу заборавити велике утакмице које сам одиграо уцрвено-белом дресу, навијаче који су ме прихватили као мало кога и наравно све трофеје које сам освојио са Црвеном звездом. Момцима желим много среће, а ја се окрећем новим изазовима у каријери – поручио је Јака Блажич.

Претходни текстПријатељска утакмица против Динама у Панчеву
Следећи текстДинамо (Панчево) – Црвена звезда 1:4 (1:2)