Луис Ибањез гост у Фан зони!

41

Фан зона, коју од ове сезоне организујемо уочи сваке утакмице на стадиону „Рајко Митић“, бележи све веће посете и привлачи све више интересовања.

Нема сумње да ће тако бити и у недељу, 23. августа, када ће гост Фан зоне бити Луис Ибањез. Леви бек Црвене звезде, због повреде, неће моћи да наступити у дерби сусрету који Црвена звезда игра са Јавором, али ће своје време посветити свима који посете западну трибину Маракане уочи утакмице.

Као и увек, сви они који желе да буду део Звезде, имаће прилику да се на истакнутом штанду у оквиру Фан зоне учлане у свој клуб (или обнове чланарину), а свако ко то уради, добиће на поклон дневну улазницу за западну трибину. „Огласна табла“ са порукама за фудбалере показала се као веома интересантна за посетиоце, па се очекује да ће и овога пута табла бити препуна папирића који ће касније бити спуштени до свлачионице првог тима. Наравно, и за сваку поруку коју оставите, можете очекивати Звездин балон. Од И овога пута, малишане очекује надигравање у популарним „коцкицама“, a присутни ће имати прилику да се опробају и у стоном фудбалу.

Атмосферу ће додатно улепшати и познате навијачке песме, а у самој Фан зони биће могуће купити било који од Звездиних многобројних артикала. Позивамо све Звездаше да од 17 часова дођу у црвено-белу зону и уз музику и мноштво активности проведу време до почетка утакмице.

Претходни текстЗвездина ревија и на мобилним уређајима
Следећи текстПлавшић и Божовић уочи Јавора