Црвено-бели почели припреме за нову сезону

54

Рукометаши Црвене звезде имали су прву прозивку на стадиону “Рајко Митић“, чиме је означен почетак припрема за сезону 2015/16.

На Маракани се окупило 20 првотимаца међу којима су била и четири појачања Дејан Златановић, Никола Дамњановић, Урош Радосављевић и Саша Ковачевић. Доскорашњи капитен екипе Владимир Цупара пожелео је срећу екипи у новој сезони.

Цупара каријеру наставља у шпанском Адемар Леону, а поред њега црвено-бели табор су овог лета напустили Никола Милошевић (Борац Бањалука), Младен Ивановић (Металопластика) и Немања Нешовановић (Гренобл).

Браћа Станко и Слободан Димитрић су поново у тренажном процесу после дуже паузе због тешких повреда, а у клубу су остали носиоци игре Виктор Матичић, Дарко Тодоровић, Дејан Бабић и Александар Драгутиновић и талентовани чувар мреже Марко Антељ. Због обавеза у кадетској селекцији Србије одсутан је био Спасоје Гачевић, а Младен Шотић ће се ускоро придружити својим саиграчима после наступа за јуниорску репрезентацију Србије на недавно завршеном Мондијалу у Бразилу.

Црвено-бели ће први део припрема за нову сезону одрадити у Београду.

Претходни текстМарија Пуцаревић нови техничар Црвене звезде
Следећи текстСиманић на јуниорском ФИБА Ол-стару