Марија Пуцаревић нови техничар Црвене звезде

132

Управа Одбојкашког клуба Црвена звезда наставила је са довођењем појачања за наредну сезону. Звездине даме су јаче за Марију Пуцаревић.

Црвено-беле су остале без првог техничара и капитена Јулије Миловитс која каријеру наставља у Пољској, а њу ће на тој позицији заменити управо Марија.

Уговор су потписале Ана Аврамовић, генерални директор Црвене звезде и Марија Пуцаревић у трофејној сали нашег клуба.

За сваког играча играти у Црвеној звезди је нешто посебно, тако је и за мене. Од малена сам имала жељу да макар једну сезону у каријери одиграм у Звезди. Ето, овом приликом та жеља ми се и остварује – изјавила је Марија Пуцаревић.

Рођена је 20. августа 1990. године у Београду. Прве одбојкашке кораке направила је у Обилићу. У професионалној каријери Пуцаревићева је наступала за Поштар 064 (2005-10), ВфБ 91 Зул (2010-13), Хапоел Ирони Кирјат Ата (2013-14) и Ахен (2014-15).

Отишла сам у Немачку из Поштара који је тада био један од најбољих клубова у Србији. У Немачкој сам провела три године и осећам да сам и као играч и као особа јако сазрела, јер тамо влада другачији менталитет. Све је другачије него у Србији. Након тога сам провела годину дана у Израелу где са друге стране одбојка није на завидном нивоу, али сам се лепо провела. Прошле године сам се вратила у Немачку. Они имају јако добру лигу,  много ми се свиђа пошто првих осам тимова има уједначен квалитет, свако свакога може да победи и јако је неизвесно – рекла је Марија.

Нови организатор игре женске екипе Црвене звезде је наступала за кадетску и јуниорску репрезентацију Србије, а 2007. године је проглашена за најбољег техничара Светског првенства за кадеткиње.

Са Поштаром 064 је освојила три дупле круне, а са Хапоелом је освојила шампионску титулу 2014. године.

Претходни текстЗвездине млађе категорије кренуле са тренинзима
Следећи текстЦрвено-бели почели припреме за нову сезону