Дисциплински поступак против Вилијамса

22

На основу налаза Антидопинг агенције Републике Србије КК Црвена звезда Телеком констатује да је доскорашњи кошаркаш црвено-белих Маркус Вилијамс био позитиван приликом теста на недозовљене супстанце који је урађен 12. јуна. Анализе узорка А које су урађене у Бечу су показале да је Вилијамс био позитиван на марихуану.

Амерички интернационалац има право да о свом трошку у року од седам дана пошаље писмено изјашњење о целом случају или затражи анализу Б узорка, што му је клуб и сугерисао. Уколико то не учини узорак А ће се сматрати као валидан и коначан.

КК Црвена звезда Телеком се максимално залаже за све вредности које пропагира спорт и здушно се бори против коришћења недозвољених средстава. Из тог разлога, КК Црвена звезда Телеком ће сачекати коначну потврду Антидопинг агенције Републике Србије, као и одлуку КСС-а, и уколико се коначно утврди да је Маркус Вилијамс био позитиван на недозвољену суспстанцу клуб ће донети оштре дисциплинске мере у складу са дисциплинским правилником који се ригорозно односи према оваквим случајевима.

Претходни текстСрећно Боби
Следећи текстПромена цене карата односно термина продаје!