Евролига цени рад маректинга Црвене звезде

30

Претходних неколико дана Барселона је била домаћин великог Евролигиног самита. Као и сваке године пред жреб за састав група за наредну сезону у седишту елитног клупског такмичења Европе одржава се низ састанака. Претходио је сусрет играча свих евролигашких екипа, а Звездин представник је био Немања Дангубић. Потом је уследио и састанак са свим тренерима па је пут Каталоније морао и стратег црвено-белих Дејан Радоњић.

Састанак представника свих клубова учесника Евролиге на програму је био у среду, а у међувремену је одржан и састанак директора маркетинга свих клубова који је донео доста добрих вести када је Звезда у питању. Наиме преко 25 тимова Евролиге и Еврокупа доставило је своје годишње презентације, а Евролига је номиновала шест најбољих за престижну награду, међу којима се нашла и презентација КК Црвена звезда. Међу номиновани су бле још презентације Албе, Олимпијакоса, Валенсије, Жалгириса и Панатинаикоса, а гласовима свих клубова у финале су се пласирали пројекти Албе, Валенсије и Олимпијакоса.

Звездина презентација обухватала је све оно што је урађено на маркетиншком плану минуле сезоне са посебним освртом на све акције које су организоване за утакмице са Лаборал Кућом која је одиграна пред празним трибинама, и дуел са Галатасарејм у Топ 16 фази.

Такође, Звездин „ONE TEAM“ пројекат под називом „Learning2Play“ (Кроз игру учимо) оцењен је као најбољи, а директор маркетинга Црвене звезде Телеком Филип Сунтурлић је тим поводом одржао предавање на коме је дао ретропосктиву организације и реализације читаве акције.

Захваљујем се свим партнерима и спонзорима који су нам пружали подршку током целе сезоне. Ове године наш труд је био препознат и од стране Евролиге и зато слободно могу рећи да је ово круна нашег досадашњег рада. Звезда се својим одличним резултатима на терену високо котира у Евролиги, а ово је доказ да и ван терена Звезда као клуб спада у сам врх. Надам се да ћемо у будућности на маркетиншком пољу остваривати још боље резултате – задовољно је констатовао Сунтурлић.

Претходни текстХвала ти Чарлсе и срећно
Следећи текстЗвезда успешно окончала УППР