Звезда и „Lyoness“ за навијаче

86

ЗВЕЗДАШ чланска карта пробудила је велико интересовање међу навијачима Црвене звезде. Чланство у КК Црвена звезда биће обновљено од 1. јула 2015. године, а коришћењем Звездаш чланске кроз лојалти програм биће омогућени бројни бенефит и уштеда новца. Такође, сваком употребом чланске карте ЗВЕЗДАШ приликом куповине робе широке потрошње у партнерским фирмама биће омогућено и Звезди да приходује што ће бити значајна финансијска помоћ клубу да и даље остварује врхунске резултате и осваје трофеје. Све погодности које нуди ЗВЕЗДАШ чланска карта можете погледати ОВДЕ.

Цео овај амбициозан пројекат КК Црвена звезда реализује у сарадњи са компанијом „Lyoness“ коју овим путем желимо да приближимо свим Звездиним навијачима.

„Lyoness“ д.о.о. Београд је саставни део Швајцарске фирме „Lyoness Europe AG“, која тренутно представља највећи интернационални лојалти програм, а уједно је и највећа шопинг заједницу у свету. „Lyoness“ члановима је омогућено да користе своје погодности у 46 земаља широм света у преко  47.000 партнерских фирми.

„Lyoness“ је у Србији присутан од 2007. године. У том периоду је развијена широка мрежа партнерских фирми из свих бранши, као и потрошачка група која континуирано расте и за сада броји преко 100.000 чланова.

„Lyoness“ је активан у три различите области пословања како би се трајно оправдао квалитет услуга: шопинг заједница, програм лојалности и мрежни маркетинг. Као интернационална шопинг заједница, „Lyoness“ пружа одговарајуће могућности куповине за свачији укус:

„Cashback Card“: једна картица, свебранше, много предности
„Online Shoping“: велику понуду „Lyoness online“ партнерских фирми
Ваучери: разноврсни ваучери који могу да се искористе у „Lyoness“  партнерским фирмама
„Lyoness“ нуди изванредну мрежу великих продајних ланаца, малих и средњих предузећа и онлајн партнерских фирми, која омогућује повољну куповину широм света у свим браншама. Тако чланови тренутно могу да користе предности повраћаја новца и да сакупљају атрактивне шопинг поене.

„Cashback Card“ – повраћај новца при свакој куповини. Независно од тога да се купује уз „Cashback Card“, ваучере или онлајн – до 5% вредности куповине се приписује у облику „Cashback“-а. Када се сакупи износ „Cashback“-а у висини од 1.000 РСД, „Cashback“ се исплаћује на банковни рачун члана.

„Shoping Points“ – приликом сваке куповине са „Lyoness“-om уз „Cashback“ се добијају и шопинг поени. Они се сакупљају на рачуну члана за шопинг поене и могу да се искористе за „Shoping Point Deals Lyoness“ партнерских фирми или за велике рабате на многобројне производе у „Loyalty Mall“-у.

„Lyoness“ повезује предности при куповини са подршком заштити животне средине и пројектима образовања широм света, тако да се у „Lyoness“ Корпоративна Одговорност пише великим словима. Тако су основане две добротворне фондације, које су од тренутка настанка стални саставни део предузећа. Чланови сваком својом куповином у „Lyoness“ партнерским фирмама аутоматски подржавају ове две фондације. Од 2008. године, поред чланова и партнерских фирми, „Lyoness Child & Family Foundation“ помаже деци, младима и породицама у области образовања. У 2011. години основана је још једна фондација, „Lyoness Greenfinity Foundation“, која се залаже за трајну глобалну заштиту животне средине, спроводи иновативне пројекте за заштиту климе и инвестира у коришћење обновљивих извора енергије.

Претходни текстЦрвено бели тренирали комплетни
Следећи текстМаја Марковић шампион Србије