Радоњић: Играчи су дали све од себе

39

Тренер Црвене звезде Телеком Дејан Радоњић био је веома задовољан чињеницом да су његови играчи у веома тешким условима за игру показали такав ниво борбености и залагања. Звезда је повела са 2:0 и сада је дели само једна победа од освајања трећег трофеја у овој сезони:

Честитам играчима, али и нашим навијачима који су нас изузетно бодрили. Очекивали смо овако тежак меч јер смо знали да ће Партизан дати све од себе да изједначи и направи што неизвеснију завршницу плејофа – каже Радоњић у анализи другог меча финала плеј-офа Супер лиге и додаје:

Провлачи се да квалитет наше игре није на препознатљивом нивоу. Ипак, после толико времена и пута који смо прешли стигле су последице пакленог рада. У тешким условима, играчи су дали све од себе. Било је ситуација када смо можда могли да дођемо до мирније завршнице. Нисмо погађали иако смо имали отворене шутеве, а Партизан је то искористио и ушао у неизвесну завршницу, али смо ми били на крају бољи. Битно је да констатујемо да се у овим условима нико није повредио. Показали смо да можемо да играмо и у оваквим условима борбено и концентрисано. Следећи меч је близу, а ми желимо да се регенеришемо и да дођемо до треће победе у серији.

На питање о здравственом стању Јовића Радоњић је рекао:

Јовић је погођен наслоном седишта у главу. Отишао је у свлачионицу где му се вртело у глави. Више од тога не могу да вам кажем. Срећа је што није било ништа озбиљније па нам је свима лакше и можемо што пре да заборавимо на тај тренутак.

Радоњић се још једном осврнуо на квалитет игре:

Мислим да су све победе против Партизана била тешке. Жеља и једних и других је била велика, а услови тешки. Нереално је било да ми 79. меч у сезони играмо свежи, ово је само била наша мотивација и жеља – закључио је Радоњић.

Претходни текстКалинић: Ово је тимска победа
Следећи текстМлађи јуниори освојили Куп Србије