Одбојкаши: Титула је наша!

24

Одбојкаши Црвене звезде освојили су 11. шампионску титулу у својој историји, четврту заредом. Након меча тренер Драган Кобиљски похвалио је своје играче.

Увек је тешко са Партизаном. Какви год да се проблеми дешавају у екипама увек је тешко у дербију. Пре свега псиохолошки. Кроз цео четврти сет смо се борили да преломимо и на крају смо једва и успели, против сјајне екипе Партизана. Све похвале за њихову игру и борбеност кроз ову финалну серију – изјавио је стратег Црвене звезде након меча. 

Капитен црвено-белих био је пресрећан након четврте титуле коју је освојио у најдражем дресу.

Пре свега бих честитао играчима Партизана на томе како су играли током целе сезоне и како су играли ову финалну серију. Стварно су добро играли. Честитао бих стручном штабу, клубу, мојим саиграчима, свима који су учествовали у освајању титуле. Стварно је било фантастично. Ово је моја четврта и најдража титула – рекао је Буцуљевић.

Блокер Црвене звезде Александар Околић присетио се речи тренера Кобиљског са почетка сезоне.

Тренер Драган Кобиљски, који је дошао ове године, на почетку припрема је рекао једну ствар: „Ми смо, бре, екипа!“. Момци су скупили снаге за ову четврту утакмицу, после кобне треће у којој смо доживели пораз пред својим навијачима. Скупили смо снаге, концентрације, мотивације да завршимо ову серију и као што видите титула је наша – закључио је Околић.

Претходни текстЗВЕЗДА ОДБРАНИЛА ШАМПИОНСКУ ТИТУЛУ!
Следећи текстПораз црвено-белих на Бановом брду