Лалатовић и Јовановић пред Чукарички

26

Након две узастопне победе, фудбалере Црвене звезде очекује можда и најтежи тест до краја овог првенства – гостовање одличној екипи Чукаричког.

Тим са Бановог брда је „спокојан“ на трећем месту на табели, а интересантно је да је у овом првенству ефикаснији од Црвене звезде. Тренер Ненад Лалатовић је похвалио Чукарички, али истакао да ће Црвена звезда учинити све да победи, и уз то не прими гол.

У недељу нас очекује београдски дерби. Гостујемо екипи Чукаричког о којој стварно не треба трошити пуно речи. То је сјајно организован клуб који има одличан тим. Немају ниједан пораз овог пролећа на свом стадиону, имају тим који игра три годиме заједно, јер они плански доводе појачања – промене једног или два играча током прелазног рока. Стојиљковић, Матић, Реган, Срнићи, то су све квалитетни играчи, али добро се познајемо међусобно и неће бити великих изненађења. Оно што је најбитније је да смо упознати са њима, да су играчи тренирали преко недеље како треба, и да ће ући максимално мотивисано у утакмицу. Неће бити нимало лако победити, али ми смо Црвена звезда, имамо добар тим, добре младе играче и уз неколицину искусних мислим да можемо направити добар резултат – сматра Звездин тренер.

У последњих неколико утакмица, место на штоперској позицији заузео је Вукашин Јовановић. Млади дефанзивац Црвене звезде очекује квалитетну утакмицу и добар дуел против Николе Стојиљковића, уколико до њега дође.

Очекује нас тешка утакмица, после дербија најтежа утакмица у првенству. Чукарички је јако добра екипа, имају доста играча који су поникли у нашој омладинској школи, а и њихов тренер је овде радио. Мислим да смо квалитетнији, и ништа нам не преостаје него да победимо на Бановом брду. Никада нисам играо против њих до сада, али мислим да они треба више да размишљају о нама – рекао је Јовановић.

Ненад Лалатовић ће на располагању имати све играче, и управо је наш тренер говорио о атмосфери и појединим негативним изјавама по медијима.

Имам све играче на располагању, и млади играчи ће опет добити шансу да покажу свој квалитет против јако квалитетне екипе Чукаричког. Атмосфера је од првог дана када сам дошао стварно сјајна, и немам замерке на рачун мојих играча. Што се тиче Паркера или Лазића, свако има право на своје мишљење. Лазић је до сада одиграо 21 утакмицу и нема разлога да буде незадовољан. Био је на клупи у Спартаку, био је и у Црвеној звезди на клупи па је добрио прилику и експлодирао је. Ту су и други играчи који треба да играју, попут Јовановића, Мамадуа, Павићевића… Лазић је сјајан играч, и стојим иза тога. Не бих му дао шансу и не бих веровао у њега да сматрам да није добар играч. Не волим када играчи дају такве изјаве по новинама, али то је сада на клубу да види шта и како даље – објаснио је Ненад Лалатовић.

Претходни текстМарјановић и Лазић као тренери Колеџа Београд
Следећи текстЗлатко Болић уз „ONE TEAM“ у зрењанину