Катаи: Осећам се добро на терену

34

Александар Катаи је због жутих картона пропустио утакмицу против Доњег Срема, а у састав најтрофејнијег српског клуба вратио се против Рада.

Катаи је на тој утакмици показао велики квалитет, и са две одличне асистенције омогућио нападачком двојцу да се упише у стрелце, и, што је најважније, омогућио је Црвеној звезди победу.

Била је то тешка утакмица, као што смо и очекивали. Они су имали шансу на самом почетку, али након тога смо заиграли како умемо. Било је тешко време за игру, празне трибине, али победили смо и драго ми је због екипе пре свега, али и због мене јер сам одиграо добро – рекао је Катаи, који на терену, заиста, и делује као да ужива у фудбалу.

Мислим да ми ова позиција коју играм у Звезди више одговара него она по боку. Ја се просто боље осећам. Играо сам раније ово, тачније, последњу годину у Грчкој сам играо класичног полушпица, у формацији са једним нападачем. Није ми страно играње у вези, и мислим да ту могу доста да пружум.

Катаи, али и његови саиграчи, идеалну прилику да провере своју форму имаће у недељу, када гостују једној од најбољих екипа у Србији.

Очекује нас тешко гостовање против Чукаричког који је одлична екипа, тако да нам је и због тога значила победа против Рада. Наравно, ми ћемо ићи да победимо Чукарички, односно да забележимо све четири победе до краја, и видећемо шта ће бити. Понављам, одлична су екипа, и предстоји нам јако лепа и тешка утакмица – закључио је Катаи, који је против Рада одиграо своју 20. званичну утакмицу за Црвену звезду.

Претходни текстЂурђевдан прослављен на Малом Калемегдану
Следећи текстГрујић: Сви актери утакмице ће желети победу