Грујић: Сви актери утакмице ће желети победу

32

Поред многобројних младих фудбалера који су бележили наступе за Црвену звезду ове сезоне, на последње две утакмице своје место у првој постави нашао је још један играч из Звездине омладинске школе – Марко Грујић.

„Груја“ је први део сезоне провео на позајмици у Колубари, где је показао завидан квалитет, а овог пролећа је дочекао своју шансу и у првом тиму. Утакмице против Доњег Срема и Рада показале су да Ненад Лалатовић може да рачуна на младог фудбалера.

Нисам толико често добијао шансу ове сезоне, али морам да истакнем да су играчи који играју на мојој позицији одлично одиграли. Надам се да ћу наставити да играм до краја ове сезоне. Чуо сам да је тренер рекао да ће нама млађима још и више пружати шансу, и мислим да је најбитније да се лепо осећам на терену, а како сам одиграо, нека процени шеф – рекао је Марко Грујић.

Седећи испит биће и за Марка али и за читаву екипу велики тест, јер следи гостовање Чукаричком, у ноћном термину, недељу од 19 часова.

Чукарички је, поред Звезде и Партизана, најозбиљнији клуб у овој лиги. Ми свакако треба да имамо респект према њима због тога, али не смемо да заборавимо да смо ми Црвена звезда, и Чукарички треба да поштује и нас. Звезда као клуб мора увек да иде на победу, и то ће бити случај и у недељу. Верујем да ће сви актери утакмице желети победу, и мислим да ће то бити отворен меч и да ће гледаоци уживати. То ће бити прилика, а поготово за нас млађе, да покажемо колико вредимо и да смо, можда и незаслужено на другом месту на табели, јер сигуран сам да можемо много боље – рекао је Грујић.

Претходни текстКатаи: Осећам се добро на терену
Следећи текстЕвролига прихватила Звездин предлог