Петковић: Гледамо само себе

44

Након опоравка који је трајао неколико месеци, Марко Петковић увелико тренира са својим друговима.

Десни бек Црвене звезде и капитен младе репрезентације који је повредио колено у утакмици против Шпаније, полако подиже физичку спрему и чека на повратак на терен. У утакмици против Борца, Петковић је био на клупи, али није улазио у игру.

Још увек нисам 100% спреман, али полако се враћам, кроз рад на тренинзима. Дефиниитвно је ситуација добра и све више и више улазим у тренажни процес. Сигуран сам да ћу до краја сезоне бити физички спреман, а да ли ћу и колико играти зависи од шефа – рекао је Петковић.

Марко је управо против Вождовца у 8. колу одиграо своју последњу утакмицу у дресу Црвене звезде. Од тог тренутка, заостатак на табели се увећао за три бода.

Нема ништа горе него немоћно са стране посматрати екипу када не иде добро. Сад кад се вратим уназад, не знам одакле ми снага да пребродим све ово, а посебно те моменте кад су резултати лоши. Кад се ређају победе, све је лакше, али када долази до лоших утакмица, много је тешко. Довољно је тешко и овако кад те нема, а посебно кад крену лоши резултати и не можеш да помогнеш – каже Петковић, који сматра да следе одлучујуће утакмице.

Очекујем да сад кад је најбитије будемо прави и да сваку утакмицу одиграмо максимално добро. Сад смо кренули победом против Борца, и надам се да хватамо нови низ победа који би могао озбиљно да утиче на расплет ове сезоне. Али, не гледам много напред. Гледамо прву наредну утакмицу и искључиво наше двориште, без гледања других. Морамо се фокусирати на себе како бисмо остварили добре резултате – сматра Петковић, који је у дресу Црвене звезде до сада забележио 27 званичних наступа.

Претходни текстКарте за Вождовац од петка
Следећи текстЗвезда повела против Војводине