ТРОЈКА ЗА ПОМОЋ помаже Тиршовој

35

Одигравањем последње овосезонске утакмице у ТОП 16 фази Евролиге завршена је друштвено-одговорна акција под називом ТРОЈКА ЗА ПОМОЋ, коју су заједнички реализовали Црвена звезда Телеком и ИДЕА. Овај пројекат је био конципиран тако да је сваки погођен шут Звездиних кошаркаша на домаћем терену у Топ 16 фази Евролиге био вреднован са 3.000 динара у производима К ПЛУС.

Играчи у црвено-белим дресовима су у последњем колу Е групе елитног такмичења Европе против Панатинаикоса погодили осам тројки и тиме су обезбедили К ПЛУС производе у вредности од 24.000 динара. Међутим…

С обзиром да је Црвена звезда у фантастичној атмосфери дворане Пионир после велике борбе и неизвесне завршнице победила шестоструког шампиона Европе и да је управо тројка Јаке Блажича у финишу меча допринела великом тријумфу, ИДЕА је одлучила да обезбеди додатна средства па укупна донација износи 100.000 динара. Производи К ПЛУС у овој вредности овог пута биће донирани Универзитетској дечијој клиници у Тиршовој.

За седам утакмица колико је Црвена звезда Телеком одиграла у ТОП 16 фази Евролиге на домаћем терену ИДЕА је обезбедила укупну донацију у износу од чак 411.000 динара. Производи К ПЛУС били су намењени Специјалној Олимпијади Србије, Дому у Звечанској, Дому Кулина, Институту за мајку и дете, хуманитарном удружењу ДЕБРА и сада дечијој болници у Тиршовој.

Претходни текстМного је леп осећај кад погодиш за победу
Следећи текстЗвезда повела против Спартака у полуфиналу