Лудница у Бору, стиже Звезда!

56

Тешко је описати интересовање које последњих неколико дана влада у Бору и околини за долазак шампиона Србије, фудбалера Црвене звезде.

Од дана кад је, стидиљиво, процурела информација да би Лалатовићеви изабраници могли да оду на мини припреме у овај црвено-бели град, телефони у нашем клубу не престају да звоне. Основне школе, навијачи из Бора и околине, локални медији сви би да буду тамо, да се сликају, да узму аутограм… „Шта је ово људи, као да је 30. мај 1991. године“ – отело се некоме у клубу… У сваком случају црвено-бели првотимци ће имати прилике да виде и осете како се и колико воли Црвена звезда и у овом делу Србије.

Црвено-бели ће на борско језеро отпутовати у суботу, а одсешће у хотелу „Језеро“ и тамо ће боравити све до понедељка, када је заказан повратак за Београд.

Због обавеза у националним селекцијама, на списку путника нема многобројних имена. У Бор ће путовати следећи играчи:

Дамир Кахриман, Марко Тркуља, Мамаду Мбођ, Стефан Ђорђевић, Душан Анђелковић, Новак Мартиновић, Милош Цветковић, Милош Босанчић, Саша Стојановић, Александар Катаи, Дарко Лазовић, Ненад Гаврић и Петар Орландић, а постоји шанса да овом списку буду придодата и имена неких од Звездиних омладинаца.

Претходни текстДангубић: Борбено и мотивисано на Албу
Следећи текстАлба се реванширала Звезди