Са МЗТ-ом у недељу у подне

39

Кошаркаши Црвене звезде Телеком ће у последњем колу АБА лиге одмерити снаге са МЗТ-ом из Скопља, а утакмица је на програму у недељу 22. марта у 12 сати у дворани Пионир. Црвено-бели желе да на тријумфалан начин заврше лигашки део регионалног такмичења па зато позивамо навијаче да им пруже подршку у намери да забележе и 24. победу у АБА лиги. На тај начин Звезда би изједначила рекорд регионалног такмичења по укупном броју победа у једној сезони.

Улазнице за овај меч биће у продаји од суботе 21. марта на пословницама Евентима, а на дан утакмице карте ће моћи да се купе и на билетарници Пионира од 09:00 сати па све до почетка меча.

Цене улазница су непромењене. Карте за трибине коштају 300, а за партер 500 динара. За плаву и белу ложу је неопходно издвојити 700, а за ложу 900 динара. Карте за почасна места тик уз терен (court seat) коштају 5.000 динара. Још једном позивамо навијаче да у што већем броју дођу у Пионир, а посебно наглашавамо да се куповином улазница на најдиректнији начин финансијски помаже клубу да у наставку сезоне бележи још боље резултате.

Претходни текстЦрвено-бели дочекују Спартак у последњем колу
Следећи текст„Фудбал за пријатељство“ – по трећи пут