Лазић: Дођите да нас гледате!

39

Звездина деца су обележила утакмицу у Суботици против Спартака. На том мечу, Црвена звезда је постигла три гола, а сви голови били су дело младића који су поникли у редовима нашег клуба.

Поред Луке Јовића који је постигао гол на другој утакмици заредом, односно Михаила Ристића који је постигао дебитантски, свој првенац уписао је и дефанзивац, Дарко Лазић.

До сада сам постигао два гола на припремама, и осећао сам се феноменално после овог гола, јер то је мој први гол у званичним утакмицама. Знао сам да ћу дати гол, десетак секунди пре него што је корнер изведен, рекао сам Сави да ћу постићи гол, имао сам осећај! И притом је баш Сава тај који је скренуо лопту. Можда ми је мало жао што први гол нисам дао на Маракани, али исто тако ми је драго што сам га уопште постигао, и верујем да ћу постићи још неки до краја сезоне, можда баш на нашем стадиону – оптимистичан је Лазић.

Како и сам каже – све је лакше када екипа побеђује и игра добро. Црвена звезда је у последња три кола значајно повећала и ефикасност, што је била главна замерка у претходном делу сезоне.

Анализирамо Напредак, гледамо њихове утакмице. Знамо њихове слабости и врлине. Ући ћемо у утакмицу максимално, као у увек до сада. Везали смо три победе које нам много значе на самопоуздању, постигли смо девет голова што је изузетно, примили смо три, али и то је коректно, иако смо могли мање да примимо. Ипак, важно је да смо дали доста голова и да смо побеђивали. Надам се да ћемо у суботу везати и четврту победу, и надам се да ће навијачи поново препознати моменат и доћи да нас подрже. Мислим да заиста имају шта да виде – рекао је Лазић.

Лазић је већ навикао навијаче на добре партије када игра у тандему са Павићевићем. А како се млади штопер уклопио са још млађим, Вукашином Јовановићем?

Вукашин је добар играч, играли смо у млађим селекцијама заједно, неких шест месеци, док нисам прекомандован у први тим. Одличан је играч, и мислим да смо се добро уклопили. Јагодина нам је била прва утакмица, и мислим да смо добро одрадили посао, уз пад концентрације када смо примили два гола, али већ против Војводине мислим да је било беспрекорно. Чврсто верујем да Звезда има будућност на тој позицији – уверен је Лазић.

Претходни текстРадоњић: Барса је фаворит, али желимо изненађење
Следећи текстКарте за Напредак од петка