Рукометаши Црвене звезде гостују у Лазаревцу

31

Рукометаши Црвене звезде у суботу гостују последњепласираној Колубари у Лазаревцу у оквиру 17. кола Супер лиге Србије. Меч се игра у Спортско-рекреативном центру Колубара са почетком од 19 часова и 30 минута.

Црвено-бели су и поред победе против Железничара у претходном колу изгубили све шансе да се нађу у плеј-офу, па последња два лигашка меча против Колубаре и Спартак Војпута немају такмичарску важност за изабранике тренера Перуничића. Екипа ће такмичење наставити у плеј-ауту, а до тада екипу из Љутице Богдана очекује и реванш четвртфинала Купа Србије у Београду против Спартака, где ће црвено-бели покушати да надокнаде шест голова заостатка из првог сусрета.

Ситуација са повредама је направила огромне проблеме екипи ове сезоне, али обзиром да предстојећи сусрет нема велики такмичарски значај, биће прилике и да се ровити рукометаши одморе и напуне батерије за важније сусрете који их очекују у наредном периоду. Виктор Матичић и Александар Драгутиновић су били кључни играчи у тријумфу против Нишлија претходне недеље. Голман и капитен Владимир Цупара био је на свом нивоу са 16 одбрана уз стандардно добре партије Дејана Бабића и Младена Ивановића, док млади Никола Милошевић полако постаје један од највећих адута екипе и без њега се већ сада не може замислити игра трофејног клуба. Од Дарка Тодоровића, Младена Шотића и Немање Нешовановића се очекују боље партије, јер у претходном периоду због лакших повреда и болести нису могли у потпуности да заблистају и прикажу своје праве могућности.

У првом делу сезоне Звезда је савладала Колубару у Београду резултатом 33:24, а и пред меч 17. кола је велики фаворит, обзиром да лазаревачки тим у досадашњих 16 утакмица има свих 16 пораза и већ унапред је прежаљен што се тиче ове сезоне.

Гостовање у Лазаревцу биће прилика и за млађе играче Црвене звезде да се истакну, потврде свој таленат и покушају да се изборе за већу минутажу у неким наредним утакмицама.

Колубара – Црвена звезда
17. коло Супер лиге Србије
Субота, 14. март 2015.
СРЦ Колубара – Лазаревац, 19:30 часова

Претходни текстВелики тријумф Звезде у Истанбулу
Следећи текстЛалатовић и Ристић уочи Спартака