Прослава 70. рођендана у Панчеву

51

Након величанствене прославе јубиларног 70. рођендана СД Црвена звезда у Медија центру стадиона „Рајко Митић“, представници ФК Црвена звезда посетили су Панчево.

Управо је овај град био домаћин још једне свечане манифестације. Повод је био исти – 70. рођендан Црвене звезде, али и три године од оснивања клуба навијача из Панчева.

У препуном клубу „Coupe“, окупило се неколико стотина навијача, који су аплаузом поздравили представнике нашег клуба. Скуп је почео интонирањем химне Црвене звезде, а присутнима су се потом обратили председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић, почасни председник Драган Џајић, генерални директор Звездан Терзић, тренер Ненад Лалатовић, фудбалер Александар Луковић, легендарни Владимир Петровић Пижон, као и Филип Сунтурлић, директор маркетинга КК Црвена звезда. Сви они су похвалили Панчевце на организацији прославе, и обећали да ће Црвена звезда дати све од себе да се одбрани, односно освоји титула ове сезоне.

Након званичног дела, у неформалном дружењу су навијачи од фудбалера добијали аутограме, и сликали се како са њима, тако и са функционерима Црвене звезде. Поред Александра Луковића, од фудбалера су били присутни и Предраг Рајковић, Вукашин Јовановић, Александар Катаи, Душан Анђелковић и Марко Петковић.

Након скоро два сата дружења, сви они су са собом понели јако лепе успомене.

Претходни текстВелика победа Звезде против Равене
Следећи текстПоповић: Да се што боље припремимо за плеј-оф