Рођенданска честитка као позив на Макаби

62

Млади глумац Александар Радојчић ужива све већу популарност. Маестралним улогама у филмовима „Монтевиде, Бог те видео“ и „Бићемо прваци света“ Радојичић је доспео у жижу јавности. Није тајна да је Радојичић велики навијач Црвене звезде и да је редован гост на кошаркашким утакмицама.

Управо из тог разлога креативни тим Црвене звезде Телеком желео је да Радојичић на оригиналан начин свим Звездашима честита велики јубиле и још једном их позове на утакмицу са актуелним шампионом Европе – Макабијем. Сјајни глумац изванредно се снашао и у овој улози.

Четвртог марта 1945. настао је клуб који нас повезује, чије победе и поразе доживљавамо врло емотивно, клуб који нас све спаја – Црвена звезда. 4. Марта 2015 прославиће 70 рођендан. Звездаши, права прилика да сви заједно прославимо рођендан вољеног клуба је утакмица са Макабијем у Евролиги. Дођите да напунимо Арену и направимо атмосферу о којој ће причати цела Европа и коју ћемо дуго памтити. Четвртак, од 20:45, буди део историје – поручио је Радојчић, а видео материал који је са овим глумцем направљен на Звездиним отвореним теренима на Малом Калемегдану можете погледати ОВДЕ.

Претходни текстКарте за Војводину од петка у продаји
Следећи текст70 година радости – Под сјајем Звезде