Буцуљевић: Да наставимо са игром из Новог Пазара

25

Одбојкашима Црвене звезде недостаје три бода да би обезбедили друго место пред плеј-оф. Прву прилику да то и остваре имаће у петак, 27. фебруара против Спартака из Љига.

Црвено-бели су после неуспеха у полуфиналу Купа Србије, када су поражени од Војводине НС семе (1:3), успели да остваре тријумф у првенству над Новим Пазаром (1:3) протеклог викенда. Наши одбојкаши се налазе на другој позицији на табели са 40 бодова, пет мање од водећег Партизана.

После пораза од Партизана (3:1) у 14. колу, Спартак је на претходна два меча у првенству забележио победе над Радничким (2:3) и Рибницом (3:2). Налази се на 6. месту на табели са 19 бодова, седам победа и 9 пораза.

Капитен Црвене звезде Максим Буцуљевић очекује пре свега добру партију црвено-белих.

Надам се да ћемо славити у „Шумицама“ против Спартака и да дефинитивно обезбедимо друго место пред плеј-оф. Победа би нам више значила, не толико због тог другог места, већ због нашег самопоуздања. Није нам резултат толико битан колико је то што желимо да играмо добро и да што пре заборавимо оно што се десило у Купу. Било је добро у Новом Пазару у прошлом колу и желимо тако и да наставимо – закључио је организатор игре црвено-белих.

Утакмица 17. кола између Црвене звезде и Спартака је на програму у петак 27. фебруара од 18 часова у дворани СЦ Шумице у Београду. Улазнице за овај меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Филип Врндић и Јован Јовановић.

Претходни текстУ недељу у Јагодини
Следећи текстЗвездин и Евролигин залог за будућност