Милутиновић: Најбитнији меч у овом делу сезоне

53

Одбојкаши Црвене звезде у петак, 20. фебруара гостују у Новом Пазару у 16. колу Винер Штетише лиге.

Након пораза у полуфиналу Купа Србије од Војводине НС семе у Новом Саду, црвено-бели се окрећу новим изазовима у домаћем шампионату. Наше одбојкаше очекује још једно тешко гостовање, овога пута екипи Новог Пазара Јуниор.

Звезда је у првенству везала три победе, против Ђердапа (3:0), Инђије (1:3) и Младог радника (3:1) и тренутно заузима друго место са 37 бодова, три више од трећепласиране Војводине.

Са друге стране, Нови Пазар не зна за пораз у првенству на свом терену од 1. новембра, када их је Партизан савладао са 0:3. У прошлом колу победила их је Рибница са максималних 3:0 у Краљеву. Налазе се на четвртом месту са 25 бодова, пет више од најближег преатиоца Рибнице.

Блокер Црвене звезде Вук Милутиновић сматра да црвено-бели могу да победе на „врућем“ терену.

Свакако да нас очекује још једна тешка утакмица, поготово након Финалног турнира Купа Србије. То ће бити најбитнији меч у овом делу сезоне и он ће одредити наш пут у плеј-офу. Имамо квалитет да их победимо на њиховом терену, иако дуго не знају за пораз. Стварно су добра екипа, али ми знамо да играмо против таквих противника. Мислим да нећемо имати проблема, ако будемо максимално приступили овом дуелу – изјавио је Милутиновић.

Утакмица између Новог Пазара Јуниор и Црвене звезде на програму је у петак, 20. фебруара од 19 часова у спортској дворани Пендик у Новом Пазару. Меч ће судити Томислав Поповић и Ђорђе Зеленовић.

Претходни текстУ сусрет 77. вечитом дербију
Следећи текстПочиње борба за први трофеј у сезони